skip to Main Content

Vakbo is..

U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het doen en maken. Van nieuwbouw tot renovatie. Van aanbouw tot utiliteitsprojecten.

Bouwbedrijf VAKBO is in januari 2010 opgezet door Dennis Kester. Na 10 jaar ervaring in de bouwsector en het behalen van diverse diploma’s, zoals KOB diploma (aannemerspapieren VCA gecertificeerd), was het tijd voor de volgende stap! Ik heb mijn droom waargemaakt en mijn eigen bouwbedrijf opgestart.

U kunt bij ons terecht voor het nieuw bouwen en verbouwen van uw woning. Ook verrichten wij graag al uw onderhoudswerkzaamheden op allerlei gebied. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen. Is uw huis of ruimte te klein, wij breiden de ruimte graag uit door bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw of dakkapel. Daarnaast geven wij u graag advies over renovaties en voeren deze uiteraard ook uit. Ook voor het overige timmer- en tegelwerk staan we voor u klaar.

Niet alleen voor kleine klussen maar ook voor grotere projecten bent u bij ons aan het goede adres. Wij versterken ons team met zzp’ers die weten van aanpakken. Ook zij staan uiteraard voor dezelfde kwaliteit en vakmanschap!

Sinds een aantal jaar zijn wij ook gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Denk hierbij aan grote projecten met bedrijfsunits en boxen. Bedrijvencomplex Leemolen is één van onze projecten. Met trots presenteren wij u bedrijfsruimtes op een prachtige zichtlocatie. Kijk snel of er iets voor u bij zit.

Onroerend goed

Leemolen

De laatste beschikbare boxen op bedrijventerrein Leemolen in De Lier.

Meer informatie? Ontdek wat Vakbo voor u kan betekenen!

Back To Top