skip to Main Content

Leemolen

Nieuwbouwproject Leemolen is gevestigd op bedrijventerrein Leehove te De Lier. Gelegen aan knooppunt Westerlee aan de snelweg A20. De zichtlocatie is Burgemeester van Doornlaan.

Op bedrijventerrein Leehove is op een prachtige zichtlocatie langs de Burg. van Doornlaan het nieuwe bedrijvencomplex Leemolen gerealiseerd. Het betreft hier de voormalige locatie van Mercedesdealer Luyendijk. Het bedrijventerrein Leehove ligt direct aan kruispunt Westerlee en is daarom uitstekend ontsloten. Bereikbaarheid door de ligging nabij de A20 en A4 is zeer goed. Het complex bestaat uit bedrijfsunits van verschillend formaat. Deze units zijn gemakkelijk onderling te koppelen, waardoor de flexibiliteit wordt vergroot. Op de bovenste verdieping zijn opslagunits gerealiseerd, die middels een overdekte hellingbaan te bereiken zijn. Tot slot zijn binnen het complex 3 (casco) bedrijfswoningen gerealiseerd.

Fase 1: verkoop / verhuur reeds gestart!
Deze fase bestaat uit 5 bedrijfsunits (waarvan 2 met woning/kantoor). De units variëren van ca. 123 m² t/m 206 m² (vrije hoogte van 6,50 m¹) en zijn voorzien van o.a. een overheaddeur, vloerverwarmingsslangen, meterkast aansluiting tot en met de meter (gas, water en elektra) en een eigen parkeerplaats. Eventueel kunnen de units worden voorzien van een verdiepingsvloer.

Fase 2: verkoop / verhuur reeds gestart!
Deze fase bestaat uit 16 bedrijfsunits. De units variëren van ca. 65 m² t/m 465 m² en zijn onderling te koppelen. Vier van de negen units liggen op een fraaie zichtlocatie langs de doorgaande weg (Burg. van Doornlaan). Deze worden voorzien een showroom wand (glazen pui) en hebben een hoge attentie waarde. Net als bij fase 1 is het bij deze bedrijfsruimten mogelijk om er een verdiepingsvloer in te plaatsen. De units zijn voorzien van o.a. een overheaddeur, vloerverwarmingsslangen, meterkast aansluiting tot en met de meter (gas, water en elektra) en een eigen parkeerplaats.

Fase 3: verkoop / verhuur reeds gestart!
Fase 3 bestaat uit 40 (opslag)boxen. De boxen variëren van ca. 17 m² t/m 1000 m² en bevinden zich op de bovenste etage. Tevens is er 1 kantoorruimte cq appartement van ca.
98 m² die kan worden gekoppeld aan een bedrijfsunit op de begane grond of 1 van de boxen naar keuze. In overleg is er de mogelijkheid om bepaalde boxen anders in te delen of met elkaar te schakelen. De boxen zijn geschikt voor (beginnende) ondernemers in de lichte industrie of voor particulieren die (opslag)ruimte zoeken. Door de verschillende maten is er altijd iets voor u bij. Voor kleine opslag van inboedel, tot opslag van een boot, auto of caravan. De boxen zijn altijd (24/7) bereikbaar via de hellingbaan. Omdat de baan, de boxen en het rijdak overdekt zijn zal er geen last zijn van winterse omstandigheden. Alle boxen zijn voorzien van een tl-armatuur, combi wandcontactdoos en een dubbele wandcontactdoos. Tevens is er een gezamenlijk toilet met uitstortgootsteen.

Alle bedrijfsruimten en opslagruimten zijn zowel te koop als te huur.

 

Download tekeningen en prijslijsten

Vind en download hier alle benodigde informatie over bedrijfscomplex Leemolen.

Meer informatie? Ontdek wat Vakbo voor u kan betekenen!

Back To Top