skip to Main Content

Kleine Hei

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 2 in Maasdijk wordt in juni 2018 gestart met de ontwikkeling van bedrijfsverzamelgebouw “Kleine Hei”.

Bedrijventerrein Honderdland Fase 2 is een terrein in ontwikkeling, waarbij bereikbaarheid, veiligheid, de ruimtelijke omgeving en parkmanagement hoog in het vaandel staan. Het terrein is ruim opgezet en met de ligging nabij de A20 zeer goed ontsloten.

Project Kleine Hei
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt ontwikkeld direct aan de hoofdas van bedrijventerrein Honderdland. In totaal worden 25 bedrijfsunits ontwikkeld, variërend in oppervlakte van 145 m2 tot 304 m2 begane grond oppervlakte. Tevens is het mogelijk units te koppelen, waardoor er aanzienlijke grotere units gecreëerd kunnen worden.
Het project wordt in 2 fases gebouwd, waarbij de units 1 t/m 14 eerst ontwikkeld worden. In een later stadium zal gestart worden met fase 2 (units 15 t/m 25). Naar verwachting zal fase 1 medio kwartaal 1 van 2019 opgeleverd worden. Fase 2 zal naar verwachting omstreeks kwartaal 3 van 2019 opgeleverd worden.
De bedrijfsunits worden allen casco opgeleverd met een gedeeltelijk betonnen verdiepingsvloer. Daarmee zijn de bedrijfsunits ruim van opzet en voor meerdere doeleinden geschikt.
Tot slot wordt het buitenterrein voorzien van klinkerbestrating en erfafscheidingen. Vanwege de brede inrit en de ruime opzet zijn alle units goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

Downloads

Vind en download hier alle benodigde informatie over bedrijfscomplex Kleine hei.

Meer informatie? Ontdek wat Vakbo voor u kan betekenen!

Back To Top